Om os

CAFE KOX er en socialøkonomisk virksomhed under AOF Vendsyssel - i hjertet af Brønderslev. En socialøkonomisk virksomhed er defineret ved at drive erhverv med henblik på at fremme særlige sociale og samfundsgavnlige formål.
 

Faglighed, arbejdsglæde og stort selvværd

CAFE KOX tilbyder unge og voksne på kanten af arbejdsmarkedet muligheden for at blive opkvalificeret inden for en række fagområder, få styrket deres selvværd og opleve glæden ved et meningsfuldt arbejdsfællesskab i trygge rammer.
 

Medarbejderne er med i hele processen

Caféens medarbejdere udfordres i det daglige gennem arbejdsopgaver inden for køkken og cafédrift. De laver mad, betjener caféens gæster og er medbestemmende i forhold til udformning af menu - alt sammen under kyndig vejledning af caféens dygtige køkkenchef, Joan Hvirring Jensen.
 

En moderne køkkenchef

Joan Hvirring er tidligere køkkenchef i Arena Nord Frederikshavn. Hun har senest været leder på Hotel Nygaard Læsø. Selv siger hun om CAFE KOX:
 
"Cafe Kox er stedet, der henvender sig til alle. Her oser af hygge. Menukortet er spækket med lækkerier bl.a. fra lokale producenter. Vi elsker at lave mad og sætter pris på hjemmelavet helt fra bunden. Godt håndværk, gode råvarer med kvalitet i højsæde. Take away i vækst med masser af vores hjemmelavede produkter. Økologi og årstiden råvarer er også en vigtig del af vores koncept."
 

Kulinariske oplevelser i hyggelige omgivelser

CAFE KOX har som mål at levere sund mad af høj kvalitet i hyggelige omgivelser. Vores mad kan nydes indenfor i caféen, i vores gårdhave eller som take away. 
 

Vi elsker mad

Meget af vores mad er lavet fra bunden med respekt for råvarerne og med en god portion kærlighed. Vi bestræber os på en høj standard inden for miljøområdet. Derfor sorterer vi vores affald,anvender miljøvenlig emballage og vi sørger for at reducere madspild gennem nøje planlægning.
 

Huset Kox 

Besøg vores butik og værksted Huset Kox i Hjallerup, et andet socialøkonomisk projekt under AOF region Nordjylland. Se mange af de flotte trækasser og skønne kryddersalte på Kox' hylder.
cafe kox
       
 
CAFE KOX 
Algade 12 -14
9700 Brønderslev
 
Tlf.: +45 98 28 28 96
Åbningstider 
Mandag til fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: lukket
Royal Run d. 20.5.2024: 10.00-20.00
 
 
 
Bestilling og bordreservation modtages kun telefonisk
Lukket uge 29 & 30, helligdage, samt mellem jul og nytår.