Om os / Faciliteter

Faciliteter

Børnehjørne med plads til leg

"Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt". Med disse ord griber Pippi Langstrømpe børnelivets udfordringer an. Vi synes, Pippis motto er passende også for caféens børn. Citatet er derfor malet hen over vores børnehjørne, hvor vi har gjort plads til leg med bøger, spil og tegnegrej, mens mor og far slapper af med brunch.
 

Voksenhjørne i bløde omgivelser

H. C. Andersen slår tonen an i voksenhjørnet med dette livsbekræftende citat: " Livet er det dejligste eventyr". På CAFE KOX har vi gjort plads til, at snakken kan flyde i bløde omgivelser over en lækker frokost eller en kop varm kakao fulgt på vej af et lækkert stykke kage fra Det Blå Hus.
 

WIFI 

Har du brug for at tjekke programmet hos BAS, tilbyder vi gratis WIFI. Fra vores WIFI søjle er der god udsigt over hele caféen og mulighed for at få lidt arbejde fra hånden i afslappende omgivelser.
 
 

Take-away hjørne

Vil du hellere have lidt lækkert med hjem, tilbyder vi hele vores menukort som take-away. Der er masser at vælge mellem. Vi har burgere, tapas og brunch. Du skal bare finde en dag. 
 

Gårdhave 

Om sommeren er vores gårdhave åben for servering under trækronerne.
cafe kox
       
 
CAFE KOX 
Algade 12 -14
9700 Brønderslev
 
Tlf.: +45 98 28 28 96
Åbningstider 
Mandag til fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 11.00 - 15.00
Søndag: lukket
 
 

 
Bestillinger modtages på telefon eller mail.
Vi modtager desværre ikke bestillinger via facebook eller messenger.